כתיבת עבודה לקורס מסעדנות ב'

קטגוריה: תוכנית עסקית, תקציב: לא בטוח
עבודה בקורס מסעדנות ב'
הקמת מסעדה תוך התייחסות לסעיפים הבאים
1. הקונספט של המסעדה
2. תפעול המסעדה
3. ניתוח SWOT
4. כח אדם במסעדה
5. פדיון צפוי
6. הוצאות הקמה
7. הוצאות שוטפות חודשיות
8. תחזית ל3 שנים של מכירות, הוצאות ורווח
9. נקודת איזון
10.טבלת רגישות
11.מודל כלכלי

יש לי תחילות של קונספט ותפריט (לא מתומחר) וגם פורמטים לסעיפים 4-11
תודה שבוע טוב

לא ניתן להגיב לפוסט זה.